Cropped Image

Silikoninen vesipullo lapsille, kermanvärinen – Hearts

€24
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (230 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Vesipullossa on nauha, johon lapsen nimi painetaan, se auttaa niin esikoulun henkilökuntaa kuin lasta itseäkin tietämään, kenelle vesipullo kuuluu. Vesipullo yhdessä söpön eväsrasiamme ja nimikoidun reppumme kanssa on lyömätön yhdistelmä.

Tutustu kestävien silikonituotteidemme tuomiin hyötyihin.

Silikoni tunnetaan kestävänä materiaalina, jonka ansiosta vesipullo säilyttää muotonsa vielä pitkäaikaisen käytön jälkeenkin. Tästä seuraa muihin materiaaleihin verrattuna pidempi käyttöikä.

Silikonituotteemme kestävät äärilämpötiloja, lämpötilavaihteluväli on -40 – +200 astetta, suurista lämpötilavaihteluista huolimatta ne säilyttävät joustavuutensa ja toiminnallisuutensa.

Kestävyyden lisäksi silikoni on materiaalina hypoallergeeninen ja hygieeninen, erityisen ystävällinen herkälle iholle. Silikoni on lisäksi mauton ja hajuton, mikä takaa sen, että tuote pysyy raikkaana ja ei aiheuta ihoärsytystä tai epämukavuutta.

ERITELMÄ 

JUOMAPULLO
Merkintämenetelmä: Painatus
Tilavuus: 350 ml
Korkeus: 17,2 cm
Materiaali: Silikoni elintarvikekäyttöön, ilman BPA:ta
Hoito-ohjeet: Konepesun kestävä (enintään 65 astetta) HUOM: ei koske nailonhihnoja. Poista siis nämä ennen tuotteen laittamista astianpesukoneeseen

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0904-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi