Cropped Image

Kuvallinen avaimenperä kahtena kappaleena, miehelle – Lounge

€43
Tuotteiden arvo €53
Väri

Lataa tiedostoja:
Kuva avainnauha 1: *
Rajaa
Peruuta
Kuva avainnauha 2: *
Rajaa
Peruuta

* merkitse pakolliset kentät

Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (136 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Yllätä iloisesti kaksi itsellesi rakasta ihmistä kuvallisella avaimenperällä! Ilahduta isovanhempia kahdella kappaleella avaimenperiä. Lahja muistuttaa heitä joka päivä siitä, kuinka rakkaita he sinulle ovat. Perhekuva tai kuva lapsenlapsesta on täydellinen lahja ihmisille, jotka merkitsevät sinulle eniten. Avaimenperät toimitetaan hienossa kangaspussissa.

Kuvalliset avaimenperämme on valmistettu korkealaatuisesta vegaanisesta nahasta, mikä yhdessä metallisen kuvalevyn kanssa antaa avaimenperälle vankan ja ainutlaatuisen ulkonäön. Tämä ja huolella valitut kuvat takaavat, että saajat varmasti arvostavat lahjaa. Avaimenperässä oleva neppari on tyylillinen lisä, mutta auttaa myös suojaamaan kuvalevyä liialliselta kulumiselta.

Valitse mielivärisi, joko musta, konjakki tai ruskea. Avaimenperämme on suunniteltu suositun Lounge-miestensarjamme kanssa yhteensopiviksi.

ERITELMÄ 

AVAIMENPERÄ 
Merkintämenetelmä: Painatus
Pituus: 13 cm
Leveys: 3,5 cm
Materiaali: Vegaaninen nahka
Hoito-ohje: Pyyhi kostealla liinalla 
Pakkaus: Canvaspussi

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0439-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi