Cropped Image

Olkalaukku Black - Lounge

€91
Täytä seuraavat tiedot:

* merkitse pakolliset kentät

Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (127 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Nauti eksklusiivisen olkahihnalaukkumme tarjoamasta eleganssista. Laukku on luotu erityisesti sinulle, joka tarvitset tyylikkään kannettavan tietokonelaukun sekä työhön että arkeen.

Vai Nauti eleganssista, jota eksklusiivisen olkahihnalaukkumme tarjoaa erityisesti sinulle, joka sekä työssäsi että arjessa tarvitset tyylikkään kannettavan tietokonelaukun. Persoonallinen brodeeraus tuo laukkuun erityistä ylellisyyden tunnetta ja luonnetta, jotka heijastavat omaa yksilöllistä tyyliäsi.

Valitse tämä miesten laukku ja huomaa, kuinka siinä tyyli yhdistyy käytännöllisyyteen. Laukun optimaalisesti käytetyn tilan ja kestävien materiaalien ansiosta se sopii erityisesti kannettavalle tietokoneelle ja kulkee mukanasi kaikkialle! 

ERITELMÄ 

OLKALAUKKU 
Merkintämenetelmä: Brodeeraus 
Pituus: 42 cm
Korkeus: 31 cm
Leveys: 7 cm
Materiaali: Vegaaninen nahka 

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0412-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi