Kävelyvaunu nimellä - pink

Keskimääräinen luokitus 5/5
15 arvostelut
€53
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (477 kpl)
Loppunut varastosta
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus
Tuotearvostelut
Maksu
Layout & Toimitus

Kävelyvaunu nimellä!
Klassinen kävelyvaunu nykyaikaisessa ja uudessa mallissa. Söpö vaaleanpunainen vaunu joka sopii useampaan lasten huoneeseen.
Tulee hyvin käyttöön ja hyvä apuväline kun lapsi on päättänyt ottamaan ne ensi askeleet!
Taaperokärry vaaleanharmailla ja valkoisilla yksityiskohdilla. Tosi tyylikäs lasten vaunu joka sopii sekä sistusesineeksi että leluksi.
Vaunun kahva on säädettävä tarvittaessa.
Voit myös valita oman kulkunopeuden säätämällä kärryn jarrut.
Yksilöity ja ainutlaatuinen kastelahja joka taatusti tulee käyttöön!
Suositeltu ikä: 12 kk +
Mitat vaunu: 41x26x16 cm
Kahvan korkeus lattialta: 50 cm

Keskimääräinen luokitus 5/5
15 arvostelut

Juuri niin ihana kuin kuvassa 👍
Väri on kaunis, herkkä roosa. Materiaali on aika ohut eikä kovin kestävän oloinen. Saimme ensin vaunun, jossa oli pieni valmistusvirhe, mutta seuraavana päivänä saatiin jo uusi vaunu matkaan ja sain sen muutaman päivän sisällä. Tältä osin palvelu oli erinomaista.
Vastauksen kauppaan:
Hi!

I'm sorry that the product didn't meet your expectations.

Glad that we could solve the faulty first delivery.

Have a great day!

Martin Hoffman Hanell

Oikein kaunis ja toimiva kävelyvaunu. Plussaa että jarrut saa säädettyä tosi tiukaksi jotta 8 kk tyttömme pystyy harjoittelemaan seisomista ilman että vaunut liukuvat pois alta 👍
Katso lisää arvostelua...

Maksa miten haluat Klarnan avulla.

Kun shoppailet meillä, voit maksaa miten haluat Klarnan avulla. Voit itse päättää, haluatko maksaa nyt, myöhemmin tai vaikka erissä. Sujuvaa, eikö?

Osta ensin. Maksa myöhemmin.
”Osta ensin. Maksa myöhemmin”  tarkoittaa sitä että saat tuotteesi ensin ja maksat vasta toimituksen jälkeen. Jos huomaat puutteita tilauksesi parissa niin sinulla on Klarnan ostajan turva puolellasi. Toinen etu on että voit kirjautua Klarnan appiin nähdäksesi laskusi ja käsitellä laskujasi.  Voit esimerkiksi maksaa yhdellä napsautuksella tai pidentää maksuaikaa.

Maksa nyt.
Maksa nyt-vaihtoehdolla voit suorittaa maksusi suoraan pankkitililtäsi. Rahat veloitetaan 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesi jälkeen, ja jos emme voi veloittaa tililtäsi niin lähetämme laskun antamallesi sähköpostiosoitteeseen.

Maksa erissä.
Joskus on kiva valita miten ja milloin maksaa. Klarnalla voit pilkkoa maksusi, jotta sinun ei tarvitse maksaa koko summaa heti. Valitse Pilko maksut kassalla, kun teet seuraavan kerran ostoksia meillä. Tämä on sujuvaa.
Alkaen 5 €/kk.

Layout & Toimitusajat

Layout & Kuvat

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

Normaali tuottamisaika

Normaali tuottamisaika on 5-7 arkipäivää kun tilauksesi valmistetaan ja lähetetään meiltä (valmistusaika). Normaali toimitushinta on 7,90 €. Ilmaiset toimituskulut yli 100 euron tilauksiin.

Sesonkiaikana (esim. joulu) toimitusaika (valmistusaika) voi pidentyä hieman työmäärästä riippuen. 

Pikainen tuottamisaika

Pikainen tuottamisaika on 1-2 arkipäivää kun tilauksesi valmistetaan ja lähetetään meiltä (valmistusaika). Tilaukset jotka vastaanotamme ennen 13:00 lähetetään meiltä seuraavana arkipäivänä. Pikatoimituksen hinta on 14,90 €.

Sesonkiaikana Rofa Design voi valita sulkea express-pikatoimituksen valinnan väliaikaisesti työmäärän lisääntymisen takia.  

Toimitustavat (lähetysaika tuottamisajan lisäksi)

Kun tuotteesi on valmistettu niin me lähetämme sinun pakettisi Postnordin avulla meiltä. Postin toimitusaika kestää tavallisesti 2-4 arkipäivää.

Lukuunottamatta sinua joka asut Rovaniemen yläpuolella jonne toimitus kestää 6 arkipäivää kun pakettisi on lähetetty meiltä.

Kun paketti on perillä niin saat ilmoituksen tekstiviestillä kun voit hakea tämän.

Seitsemän päivän jälkeen saat ilmoituksen postilaatikkoosi. Jos pakettia ei ole haettu 14 päivän sisällä niin tämä palautetaan automaattisesti takaisin meille. Jos me lähetämme pakettisi uudelleen veloitamme tästä käsittelymaksun joka on 35 €.

Voit seurata toimituksen kulkua Postnord-sovelluksen ja Postnord-kotisivun kautta.


Tunnus:
65788987

Liittyvät tuotteet
Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi