Lahjasetti nimellä - Grey bunny

(4)
€56
Norm. €65. Säästät €9 (14%)
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (434 kpl)
Loppunut varastosta
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Ihana setti pienimmille!
Settiin kuuluu tyynynpäällinen ja mukava jänis nimellä. Söpö setti nykyaikaisissa, upeissa väreissä. Vaaleanpunainen tyynynpäällinen ja harmaa jänis sopii loistavasti yhteen. Tämä setti on todella hieno koriste lapsen sängylle tai sisustusesineeksi.
Mainio antaa kastelahjaksi, lahjan saaja tulee rakastamaan tätä persoonallista muistoa!

Kuvien alta löytyy esimerkkejä, joten voit saada paremman kuvan miltä nimesi tulee näyttämään tuotteesasi.

PEHMOELÄIN:
Ruskea pehmojänis tummanruskeilla silmillä ja nenällä. Todella pehmeä kani jonka korvaan kirjaillaan lapsen nimi.
Jäniksellä on sydän kirjailtuna pepussa ruotsinkielisellä tekstillä "Du & Jag för alltid". Nätti teksti joka muistuttaa lasta hänen parhaasta ystävästä!
Erittäin pehmeä ja halattava jänis jota lapsi varmasti tulee rakastamaan! Ruskea jänis tummanruskeilla silmillä ja nenällä.
"DU & JAG" -kokoelma on suloinen kokoelma mietelauseella; "uskollinen paras ystävä jota ilman en voi elää ". Sarja on kehitetty meidän suunnitteluryhmän omien lasten inspiroimana joilla on aina ollut turvallinen ja lohduttava seuralainen kasvamisen kasvun aikana!
Olemme kiinnittäneet suurta huomiota laatuun ja kestävyyteen sillä toivomme että tämä tuote antaa turvallisuutta ja lämpöä pitkän ajan.
Kaikki tuotteemme ovat testattuja Ruotsin ja Euroopan nykyisten turvallisuusvaatimusten mukaisesti eivätkä sisällä haitallisia aineita.

Korkeus: 34 cm
Pesuohje/suositus: Pese 40 asteessa
 

TYYNYNPÄÄLLINEN:
Laivastonsininen tyynynpäällinen joka painetaan nimellä ja päivämäärällä ja pienellä sydämellä. Tosi hieno ja persoonallinen päällinen joka antaa huoneelle yksilöidyn ulkoasun.
Me emme tee kompromisseja kun kyseessä on laatu, design, tunne tai eettinen valmistusprosessi. Kaikki meidän tuotteemme ovat testattu Ruotsin ja Euroopan sovellettavien turvaallisuusvaatimusten mukaisesti ja ne eivät sisällä haitallisia aineita.

Materiaali: Polyesteri
Mitat: 45x45 cm
Pesuohjeet: 40 astetta

HUOMIO! Sisätyyny ei kuulu hintaan.

Tuotearvostelut
Keskimääräinen luokitus 5/5
4 arvostelut


Pupu on aivan ihana, pehmeä ja suloinen. Tyynyliina vastasi myös tilausta. Tuntuvat todella laadukkailta.
Yllätyin tosi positiivisesta laadusta! Pupu on muhkea ja kestävän oloinen. Tyynyliina jämäkkä eikä lankoja repsota mistään. Kirjailu on myös todella kaunis :)
Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:57567567

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi