Ruskea jättijänis nimellä - Du & jag

Keskimääräinen luokitus 5/5
17 arvostelut
€42
Norm. €52. Säästät €10 (19%)
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (662 kpl)
Loppunut varastosta
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus
Tuotearvostelut
Maksu
Layout & Toimitus

Iso paras ystävä jonka puoleen aina voit kääntyä!
Ruskea jättiläinen omalla nimelläsi.
Satumaisen pehmeä ja suuri jänis jota lapsi varmasti tulee rakastamaan! Suunnattoman ihana ruskea jänis tummanruskealla nenällä ja silmillä. Täydellinen pehmoeläin jättikoossa joka sopii kaikille niille jotka rakastavat pehmoleluja!
Uskomattoman ihana sängylle lapsen viereen mutta on myös herttainen ja persoonallinen koriste lastenhuoneen hyllylle.
Pupulla on sydän kirjailtu ”pepussa” ruotsinkielisellä tekstillä "Du & Jag för alltid". Tavattoman söpö teksti joka muistuttaa lasta hänen parhaasta kamustaan!
Omakohtainen ja ikimuistoinen lahja jota vanhemmat ja lapsi tulevat rakastamaan! Sopii erinomaisesti joko ”tervetuloa maailmaan” tai kastelahjaksi.

"DU & JAG"-idea:
"DU & JAG"-kokoelma on lempeä sarja jossa käytetään mottona "uskollinen paras ystävä jota ilman en voi elää ". Sarja on kehitetty suunnitteluryhmämme omien lasten inspiroimana joilla on aina ollut turvallinen ja lohduttava seuralainen kasvamisen/karttumisen/kasvun aikana!
Olemme kiinnittäneet suurta huomiota laatuun ja kestävyyteen sillä toivomme että tämä tuote antaa turvallisuutta ja lämpöä pitkän ajan.
Kaikki tuotteemme ovat testattuja Ruotsin ja Euroopan nykyisten turvallisuusvaatimusten mukaisesti eivätkä sisällä haitallisia aineita.

Korkeus 62 cm
Pesuohjeet 40 astetta

Nimi kirjaillaan korvan läpi. Tämän vuoksi kirjailu näkyy myös nkorvan nurjalla puolella, toki ei yhtä näkyvästi kuin oikealla puolella. 

Kuvien alta löytyy esimerkkejä, joten voit saada paremman kuvan miltä nimesi tulee näyttämään tuotteesasi.

Keskimääräinen luokitus 5/5
17 arvostelut

Aivan ihana pupu 😍 Ja kirjailu korvassa 👌
ruskea jättijänis oli aivan ihana ja ihanan pehmoinen! ylitti kyllä odotukset 😍


Siis aivan ihana - hintansa väärti. Ostin lapsenlapselleni ja nyt tekisi mieli ostaa itsellenikin.
Katso lisää arvostelua...

Maksa miten haluat Klarnan avulla.

Kun shoppailet meillä, voit maksaa miten haluat Klarnan avulla. Voit itse päättää, haluatko maksaa nyt, myöhemmin tai vaikka erissä. Sujuvaa, eikö?

 

Osta ensin. Maksa myöhemmin.
”Osta ensin. Maksa myöhemmin”  tarkoittaa sitä että saat tuotteesi ensin ja maksat vasta toimituksen jälkeen. Jos huomaat puutteita tilauksesi parissa niin sinulla on Klarnan ostajan turva puolellasi. Toinen etu on että voit kirjautua Klarnan appiin nähdäksesi laskusi ja käsitellä laskujasi.  Voit esimerkiksi maksaa yhdellä napsautuksella tai pidentää maksuaikaa.

Maksa nyt.
Maksa nyt-vaihtoehdolla voit suorittaa maksusi suoraan pankkitililtäsi. Rahat veloitetaan 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesi jälkeen, ja jos emme voi veloittaa tililtäsi niin lähetämme laskun antamallesi sähköpostiosoitteeseen.

Maksa erissä.
Joskus on kiva valita miten ja milloin maksaa. Klarnalla voit pilkkoa maksusi, jotta sinun ei tarvitse maksaa koko summaa heti. Valitse Pilko maksut kassalla, kun teet seuraavan kerran ostoksia meillä. Tämä on sujuvaa.
Alkaen 5 €/kk.

Layout & Toimitusajat

Layout & Kuvat

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

Normaali tuottamisaika

Normaali tuottamisaika on 5-7 arkipäivää kun tilauksesi valmistetaan ja lähetetään meiltä (valmistusaika). Normaali toimitushinta on 7,90 €. Ilmaiset toimituskulut yli 100 euron tilauksiin.

Sesonkiaikana (esim. joulu) toimitusaika (valmistusaika) voi pidentyä hieman työmäärästä riippuen. 

Pikainen tuottamisaika

Pikainen tuottamisaika on 1-2 arkipäivää kun tilauksesi valmistetaan ja lähetetään meiltä (valmistusaika). Tilaukset jotka vastaanotamme ennen 13:00 lähetetään meiltä seuraavana arkipäivänä. Pikatoimituksen hinta on 14,90 €.

Sesonkiaikana Rofa Design voi valita sulkea express-pikatoimituksen valinnan väliaikaisesti työmäärän lisääntymisen takia.  

Toimitustavat (lähetysaika tuottamisajan lisäksi)

Kun tuotteesi on valmistettu niin me lähetämme sinun pakettisi Postnordin avulla meiltä. Postin toimitusaika kestää tavallisesti 2-4 arkipäivää.

Lukuunottamatta sinua joka asut Rovaniemen yläpuolella jonne toimitus kestää 6 arkipäivää kun pakettisi on lähetetty meiltä.

Kun paketti on perillä niin saat ilmoituksen tekstiviestillä kun voit hakea tämän.

Seitsemän päivän jälkeen saat ilmoituksen postilaatikkoosi. Jos pakettia ei ole haettu 14 päivän sisällä niin tämä palautetaan automaattisesti takaisin meille. Jos me lähetämme pakettisi uudelleen veloitamme tästä käsittelymaksun joka on 35 €.

Voit seurata toimituksen kulkua Postnord-sovelluksen ja Postnord-kotisivun kautta.


Tunnus:
009867234

Liittyvät tuotteet
Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi