Valkoinen jättijänis nimellä - Du & jag

(25)
€55
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (545 kpl)
Loppunut varastosta
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Kaikke me tarvitsemme parhaan ystävämme!
Valkoinen jättiläinen omalla nimelläsi.
Satumaisen pehmeä ja suuri jänis jota lapsi varmasti tulee rakastamaan! Suunnattoman ihana valkoinen jänis tummanruskealla nenällä ja silmillä. Täydellinen pehmoeläin jättikoossa joka sopii kaikille niille jotka rakastavat pehmoleluja!
Uskomattoman ihana sängylle lapsen viereen mutta on myös herttainen ja persoonallinen koriste lastenhuoneen hyllylle.
Pupulla on sydän kirjailtu ”pepussa” tekstillä "You & Me". Tavattoman söpö teksti joka muistuttaa lasta hänen parhaasta kamustaan!
Omakohtainen ja ikimuistoinen lahja jota vanhemmat ja lapsi tulevat rakastamaan! Sopii erinomaisesti joko ”tervetuloa maailmaan” tai kastelahjaksi.

"You & Me"-idea:
"You & Me"-kokoelma on lempeä sarja jossa käytetään mottona "uskollinen paras ystävä jota ilman en voi elää ". Sarja on kehitetty suunnitteluryhmämme omien lasten inspiroimana joilla on aina ollut turvallinen ja lohduttava seuralainen kasvamisen/karttumisen/kasvun aikana!
Olemme kiinnittäneet suurta huomiota laatuun ja kestävyyteen sillä toivomme että tämä tuote antaa turvallisuutta ja lämpöä pitkän ajan.
Kaikki tuotteemme ovat testattuja Ruotsin ja Euroopan nykyisten turvallisuusvaatimusten mukaisesti eivätkä sisällä haitallisia aineita.

Korkeus 62 cm
Pesuohjeet 40 astetta
Materiaali: Polyesteri

Nimi kirjaillaan korvan läpi. Tämän vuoksi kirjailu näkyy myös nkorvan nurjalla puolella, toki ei yhtä näkyvästi kuin oikealla puolella. 

Tuotearvostelut
Keskimääräinen luokitus 5/5
25 arvostelut

Aivan ihanan pehmeä, lemppari pehmolelu🥰 Todella hyvälaatuinen!

Pupu oli juuri niin suloinen, pehmeä ja ihana kuin oletettiinkin. Milla (26v) rakastui täysillä siihen ja tuumasi että nyt ei ehkä tarvitsekaan hankkia oikeaa pupua.

Pehmeä söpö pupu 🐰

Todella söpö!
Katso lisää arvostelua...
Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:7786743234

Liittyvät tuotteet
Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi