Esikoulustarttisetti nimellä - Royal blue

Keskimääräinen luokitus 1/5
1 arvostelut
€48
Norm. €68. Säästät €20 (29%)
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Ei saatavilla
Ainoastaan muutama saatavilla (679 kpl)
Ei saatavilla
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus
Tuotearvostelut
Maksu
Layout & Toimitus

Ota mukaan turvallinen ystävä ensimmäiseen koulupäivään!
Setti johon sisältyy reppu + pehmojänis nimellä perheen pienimmille.
Tämä setti on lapselle sekä hellyttävä että käytännöllinen. Söpöön pieneen reppuun mahtuu kaikki mitä lapsi tarvitsee esikoulupäivään. Pehmoeläin antaa lapselle turvan tuntua esikoulupäivään kun asiat tuntuvat uusilta ja pelottavilta.
Persoonallinen lahja eskarin aloittavalle!
REPPU:
Reppu etutaskulla. Siisti sininen reppu, yksityiskohdat mustasta PU-nahkasta ja hopeisilla kiinnikkeillä. Repun päälokero suljetaan säädettävillä kiristysnyöreillä ja kannella, josta löytyy magneettiset ja painettavat napit.
Yksilöity reppu joka auttaa esikoulun opettajia erottamaan reput toisistaan.
Mitat: 29x21x9 cm
Pesuohje: Käsinpesu
PEHMOJÄNIS:
Pehmeä, ruskea pehmojänis, lapsen nimi kanin korvaan kirjailtuna.
Kani kuuluu "Du & jag" kokoelmaan.
Jäniksellä on sydän kirjailtuna pepussa ruotsinkielisellä tekstillä "Du & Jag för alltid".
"DU&JAG" KOKOELMAN AJATUS:
"DU & JAG" -kokoelma on suloinen kokoelma mietelauseella; "uskollinen paras ystävä jota ilman en voi elää ". Kokoelma on kehitetty suunnitteluryhmämme omien lasten inspiroimana joilla on aina ollut turvallinen ja lohduttava seuralainen kasvun aikana!
Olemme kiinnittäneet suurta huomiota laatuun ja kestävyyteen sillä toivomme että tämä tuote antaa turvallisuutta ja lämpöä pitkäksi aikaa.
Kaikki tuotteemme ovat testattuja Ruotsin ja Euroopan nykyisten turvallisuusvaatimusten mukaisesti eivätkä sisällä haitallisia aineita.
Korkeus: 34 cm
Pesuohje/suositus: Pesu 40 asteessa

Tuotearvostelut

Tuotteet ovat aivan ihanat!

Maksa miten haluat Klarnan avulla.

Kun shoppailet meillä, voit maksaa miten haluat Klarnan avulla. Voit itse päättää, haluatko maksaa nyt, myöhemmin tai vaikka erissä. Sujuvaa, eikö?

 

Osta ensin. Maksa myöhemmin.
”Osta ensin. Maksa myöhemmin”  tarkoittaa sitä että saat tuotteesi ensin ja maksat vasta toimituksen jälkeen. Jos huomaat puutteita tilauksesi parissa niin sinulla on Klarnan ostajan turva puolellasi. Toinen etu on että voit kirjautua Klarnan appiin nähdäksesi laskusi ja käsitellä laskujasi.  Voit esimerkiksi maksaa yhdellä napsautuksella tai pidentää maksuaikaa.

Maksa nyt.
Maksa nyt-vaihtoehdolla voit suorittaa maksusi suoraan pankkitililtäsi. Rahat veloitetaan 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesi jälkeen, ja jos emme voi veloittaa tililtäsi niin lähetämme laskun antamallesi sähköpostiosoitteeseen.

Maksa erissä.
Joskus on kiva valita miten ja milloin maksaa. Klarnalla voit pilkkoa maksusi, jotta sinun ei tarvitse maksaa koko summaa heti. Valitse Pilko maksut kassalla, kun teet seuraavan kerran ostoksia meillä. Tämä on sujuvaa.
Alkaen 5 €/kk.

Layout & Toimitusajat

Layout & Kuvat

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

Normaali tuottamisaika

Normaali tuottamisaika on 5-7 arkipäivää kun tilauksesi valmistetaan ja lähetetään meiltä (valmistusaika). Normaali toimitushinta on 7,90 €. Ilmaiset toimituskulut yli 100 euron tilauksiin.

Sesonkiaikana (esim. joulu) toimitusaika (valmistusaika) voi pidentyä hieman työmäärästä riippuen. 

Pikainen tuottamisaika

Pikainen tuottamisaika on 1-2 arkipäivää kun tilauksesi valmistetaan ja lähetetään meiltä (valmistusaika). Tilaukset jotka vastaanotamme ennen 13:00 lähetetään meiltä seuraavana arkipäivänä. Pikatoimituksen hinta on 14,90 €.

Sesonkiaikana Rofa Design voi valita sulkea express-pikatoimituksen valinnan väliaikaisesti työmäärän lisääntymisen takia.  

Toimitustavat (lähetysaika tuottamisajan lisäksi)

Kun tuotteesi on valmistettu niin me lähetämme sinun pakettisi Postnordin avulla meiltä. Postin toimitusaika kestää tavallisesti 2-4 arkipäivää.

Lukuunottamatta sinua joka asut Rovaniemen yläpuolella jonne toimitus kestää 6 arkipäivää kun pakettisi on lähetetty meiltä.

Kun paketti on perillä niin saat ilmoituksen tekstiviestillä kun voit hakea tämän.

Seitsemän päivän jälkeen saat ilmoituksen postilaatikkoosi. Jos pakettia ei ole haettu 14 päivän sisällä niin tämä palautetaan automaattisesti takaisin meille. Jos me lähetämme pakettisi uudelleen veloitamme tästä käsittelymaksun joka on 35 €.

Voit seurata toimituksen kulkua Postnord-sovelluksen ja Postnord-kotisivun kautta.


Tunnus:
3486585

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi