Cropped Image

Kirjekuorilaukku nougat - Pristine

€47
Täytä seuraavat tiedot:

* merkitse pakolliset kentät

Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (367 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Ainutlaatuinen kirjekuorilaukku yksilöllisellä kaiverruksella – tyylikäs valinta juhlaviin tilanteisiin! Tämä ainutlaatuinen asuste herättää välittömästi huomiota – moderni käsilaukku, jonka jokainen yksityiskohta on valittu huolella luomaan tyylikäs kokonaisuus.

Tyylikästä, nougatinruskeaa laukkua koristavat kultaiset yksityiskohdat, jotka antavat laukulle lisäripauksen hohtoa. Laattaan on mahdollista kaiverruttaa oma nimesi, mikä tekee tästä kirjekuorilaukusta pelkän asusteen sijasta persoonallisen unelmalaukun.

Laukun kannessa on sisäpuolella kätevä peili, joka on täydellinen meikin nopeaan korjailuun juhlaillan aikana. Laukussa on hyvin tilaa matkapuhelimelle ja lompakolle. Lisää monipuolisuutta antaa irrotettava hihna, jonka avulla kirjekuorilaukun voi muuntaa tyylikkääksi olkalaukuksi.

ERITELMÄ 

KIRJEKUORILAUKKU 
Merkintämenetelmä: Kaiverrus
Pituus: 24 cm
Korkeus: 14 cm
Leveys: 8 cm
Pintamateriaali: Vegaaninen nahka
Vuori: Polyesteri

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0425-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi