Ruskea jänis nimellä - Valentines day

€37
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (773 kpl)
Loppunut varastosta
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Tässä on paras ystäväsi joka aina on puolellasi!
Ruskea pehmojänis yksilöllisellä kirjailulla.
Erittäin pehmeä ja halattava jänis jota lapsi varmasti tulee rakastamaan! Ruskea jänis tummanruskeilla silmillä ja nenällä.
Klassinen pehmoeläin joka sopii kaikille. Satumaisen ihana lapsen viereen sängylle kun on aika mennä nukkumaan, mutta on myös ihana ja persoonallinen koriste lastenhuoneen hyllylle.
Jäniksellä on sydän kirjailtuna pepussa tekstillä "You & Me". Nätti teksti joka muistuttaa lasta hänen parhaasta ystävästä!
Tosi lämmin, suloinen ja yksilöllinen lahja jota sekä vanhemmat että lapsi tulevat rakastamaan!
Sopii erinomaisesti joko ”tervetuloa maailmaan” tai kastelahjaksi.

"You & Me" kokoelman ajatus:
"You & Me" -kokoelma on suloinen kokoelma mietelauseella; "uskollinen paras ystävä jota ilman en voi elää ". Sarja on kehitetty meidän suunnitteluryhmän omien lasten inspiroimana joilla on aina ollut turvallinen ja lohduttava seuralainen kasvamisen kasvun aikana!
Olemme kiinnittäneet suurta huomiota laatuun ja kestävyyteen sillä toivomme että tämä tuote antaa turvallisuutta ja lämpöä pitkän ajan.
Kaikki tuotteemme ovat testattuja Ruotsin ja Euroopan nykyisten turvallisuusvaatimusten mukaisesti eivätkä sisällä haitallisia aineita.

Korkeus 34 cm
Pesuohje Pese 40 asteessa
Materiaali: Polyesteri

Nimi kirjaillaan korvan läpi. Tämän vuoksi kirjailu näkyy myös nkorvan nurjalla puolella, toki ei yhtä näkyvästi kuin oikealla puolella. 

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:578955

Liittyvät tuotteet
Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi