Cropped Image

Esiliina - Hunting

€69
Väri
Motiivi

Täytä seuraavat tiedot:

* merkitse pakolliset kentät

Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (782 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Anna perheen kokille tyylikäs esiliina nimellä! Kanvasesiliina on varma valinta asialleen omistautuneelle kokille, joka tahtoo tehdä taikoja keittiössä.

Laadukas kangas tekee essusta paitsi tyylikkään myös erittäin kestävän, ja älykkään taskun ja pullotelineen ansiosta brodeerattu esiliina saa vielä ammattimaisemman tunteen. Harkittujen yksityiskohtien ja yksilöllisen brodeerauksen ansiosta esiliinan saaja tuntee itsensä todelliseksi mestarikokiksi! Esiliina ei ole vain käytännöllinen, vaan myös hieno yksityiskohta pidettäväksi esillä keittiössä.

Valitse antrasiitinvärinen esiliina mustilla yksityiskohdilla tai merensininen esiliina ainutlaatuisilla ruskeilla yksityiskohdilla.

Tämä on täydellinen lahja sinulle, joka haluat antaa lahjaksi jotain persoonallista ja käytännöllistä. Saaja tulee ehdottomasti ihastumaan tähän persoonalliseen esiliinaan!

ERITELMÄ 

ESILIINA
Merkintämenetelmä: Brodeeraus
Pituus: 86 cm  
Leveys: 63,5 cm   
Materiaali: Puuvilla kangas, PU
Pesuohje: Pyyhitään kostealla liinalla

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0501-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi