KESTÄVYYS

Meillä, Rofa Designilla, on useita erilaisia kehitys- ja teematyöryhmiä!

Meille on kunnia-asia edistää kestävään kehitykseen liittyvää tärkeää työtä!

Kiitos kiinnostuksestasi vastuullisuustyötämme kohtaan. Toivotamme sinulle hyvää ja vastuullista päivää!

 

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

TAVARANTOIMITTAJAT & HANKINNAT

Suunnittelemme kaikki tuotteemme Rofa Designilla, mutta monien muiden vähittäiskaupan toimijoiden tapaan emme omista omia tehtaita. Sen sijaan tuotteemme valmistetaan tarkoin valikoiduissa tehtaissa, jotka sijaitsevat suurimmaksi osaksi Aasiassa ja Euroopassa. Valmiit tuotteet toimitetaan meille, jonka jälkeen me huolehdimme yksilöllisten merkintöjen tekemisestä.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteemme valmistetaan tehtaissa, joissa kunnioitetaan niin ihmisiä kuin ympäristöäkin. Tämän varmistamiseksi teemme yhteistyötä ainoastaan Amfori BSCI -yritysvastuujärjestelmään kuuluvien tavarantoimittajien kanssa. BSCI on maailman johtava sosiaalisen vastuun hanke, jonka käytännesääntöjen piiriin kuuluvat mm. lapsityö-, pakkotyö-, syrjintä, palkka-, terveys-, työturvallisuus- ja ympäristöasiat.

Me rakastamme lapsia. Lapset ovat kallisarvoisinta, mitä meillä on, ja heidän turvallisuutensa on aina etusijalla. Testaamme luonnollisesti kaikkien lastentuotteiden turvallisuuden eurooppalaisen EN71-standardin mukaisesti. Vaatimusten noudattaminen varmistaa, että lelut eivät aiheuta lapsille mekaanista tai fyysistä riskiä esimerkiksi pienten osien muodossa. Tuotteet testataan myös palovaaran ja vaarallisten aineiden varalta.

Kaikissa leluissa on CE-merkintä, kun se EU:n lelustandardin mukaan vaaditaan. Kaikki testaukset tehdään akkreditoiduissa testauslaitoksissa.

KIERRÄTYS

Lajittele pakkausmateriaalit seuraavasti:

  • Muovipussit muovipakkauskeräykseen

  • Pahvit kartonkikeräykseen

  • Rypistetty paperi paperinkeräykseen

  • Teippi lajitellaan muovina kierrätysasemalla tai poltettavaksi jätteeksi (roskapussi)

  • Lähetysluettelo lehtikeräykseen

 

 

Joskus pakkausmateriaaleja voidaan käyttää uudelleenkin ennen niiden lajittelemista ja hävittämistä. Niistä voi esimerkiksi rakentaa kokonaan uusia jännittäviä maailmoja.

Tällä kertaa pakkausosaston Wille, Alex ja Robin ovat käyttäneet luovuuttaan! 


 

 

Jos lapsen kylpytakki on käynyt pieneksi tai reppu on vaihdettava isompaan, voit lahjoittaa käytetyn tuotteen keräykseen, jolloin siitä voi olla iloa jollekin toiselle. Me Rofa Designilla lahjoitamme Tukholman kaupunkilähetykselle paljon sellaisia tuotteita, joissa on esimerkiksi jokin pieni kauneusvirhe tai painatusvirhe.

Tukholman kaupunkilähetys toimii paremman yhteiskunnan puolesta sosiaalipalvelujen, työelämään integroinnin ja koulutuksen kautta. Tavoitteena on ehkäistä syrjäytymistä ja edistää osallisuutta henkilön taloudellisesta tilanteesta ja taustasta riippumatta. Rofa Design edesauttaa osaltaan Tukholman kaupunkilähetyksen tärkeän työn rahoittamista lahjoittamalla suuren osan tuotteista, joissa on painatus- tai muita pikkuvirheitä.

Sorundassa sijaitseva Hjälpfonden-avustusrahasto toimii kanavana, joka tarjoaa apua silloin kun sitä tarvitaan. Kun joku meistä kaipaa tukea, avustusrahaston avulla me yhteisönä voimme pysähtyä ja auttaa toinen toisiamme.

Rofa Design on aina valmiina auttamaan tilanteissa, joissa tuotteemme voivat olla hyödyksi. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi syntymäpäivät ja joulu, jolloin tarvitaan lahjoja.

Joskus saatamme lounaalla tai iltapäiväkahvilla nauttia pullollisen mehua tai virvoitusjuomaa – itse asiassa aika usein, jos rehellisiä ollaan. Lahjoitamme kaikki palautuspulloista saatavat rahat lyhentämättöminä Ösmon jalkapalloklubille.

Meillä on paljon mahtavia esikouluja ja kasvattajia! Monet meistä jättävät lapsensa heidän osaaviin käsiinsä joka päivä <3. Lahjoitamme esikouluille joka lukuvuosi vanhoja tuotteita, joita lapset voivat käyttää monenlaiseen askarteluun. Nämä lahjoitukset ovat tavallisesti kovin pidettyjä!

 

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi