Cropped Image

Rannekoru nimellä - Footprint

€50
Materiaali

Täytä seuraavat tiedot:
Päiväys: *

* merkitse pakolliset kentät

Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (165 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Kaunis koru on suunniteltu symboloimaan äidin roolia, ja siihen voidaan kaivertaa lapsen nimi ja syntymäaika. Rannekoru sopii myös ristiäislahjaksi, jolloin koru jää muistoksi koko elämän ajaksi!

Rannekoru muistuttaa vastaanottajaa elämän tärkeistä hetkistä ja ihmisistä, ja tämän kauniin korun persoonallinen kaiverrus tekee siitä entistä merkityksellisemmän asusteen osan.

Rannekoru on kevyt ja mukava käyttää, ja se voidaan säätää sopivaksi eri kokoon.
Nikkelittömät korut on valmistettu ruostumattomattomasta 316L-teräksestä ja ne on kullattu jalometallilla. Kultakorut on kullattu aidolla 18K-kultakerroksella ja hopeakorut platinalla.

Voit mieluusti riisua korusi ennen nukkumaanmenoa – silloin niiden vaurioitumisriski pienenee. Korut toimitetaan käytännöllisessä ja mukavassa puuvillapussissa. 

Valitse korulle haluamasi materiaali.

ERITELMÄ 

RANNEKORU
Merkintämenetelmä: Kaiverrus
Materiaali: 316L-ruostumaton teräs (kultakorut 18k-kultapinnoitus / hopeakorut platinapinnoitus)
Ketju: Ankkuriketju
Pituus: 16 cm + 3 cm
Korujen hoito:
Pidä koruistasi hyvää huolta, jotta ne säilyisivät käyttökunnossa pidempään.

Käytä pehmeää liinaa tai puhdistusliinaa korujen puhdistukseen ja kuivaa korusi varovasti. Vältä kosketusta kosteuden ja kemikaalien, kuten parfyymien ja ihovoiteiden kanssa.

Riisu korusi, kun käyt kylvyssä, suihkussa, peset astioita ja treenaat. Kun olet levittänyt iholle voidetta tai hajuvettä, anna niiden kuivua hetki ja laita sitten korut yllesi.

 

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:1330-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi