Cropped Image

Travel Mug Shiny black - Infinite Love

€30
Täytä seuraavat tiedot:

* merkitse pakolliset kentät

Tulossa toukokuussa

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Persoonallisesti kaiverrettu matkamuki äidillesi! Kimaltava pinakuvio antaa tälle mukille jännittävän ilmeen, jota hän tulee rakatamaan.

Mukissa on myös lukittava, vuotamaton pop-up-kansi, joka aukeaa 360 astetta. Sen kaksinkertaiset seinät pitävät sekä kuumien että kylmien juomien lämpötilan oikeana. Äitis tulee rakastamaan tätä matkamukia matkoillaan, töissä tai muuten liikkeellä ollessaan.

Joten mikset yllättäisi äitiäsi tällä persoonallisella ja käytännöllisellä lahjalla? Hän tulisi arvostamaan sitä ja ajattelisi sinua aina sitä käyttäessään.

 

ERITELMÄ 

TRAVEL MUG
Merkintämenetelmä: Kaiverrus  
Korkeus: 18 cm 
Halkaisija Ø: 7 cm 
Tilavuus: 35 cl
Kannen tyyppi: Napsautettava  
Materiaali: Ruostumaton teräs / muovi  
Hoito-ohje: Käsinpesu  

Mukissa on myös lukittava, vuotamaton pop-up-kansi, joka aukeaa 360 astetta. Sen kaksinkertaiset seinät pitävät sekä kuumien että kylmien juomien lämpötilan oikeana.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0237-6

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi