Cropped Image

Nimikoitu Iso pehmolelu, hiekka - Pupu

€64
Täytä seuraavat tiedot:
Päiväys:

* merkitse pakolliset kentät

Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (521 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Kestävä ja rakastettava kaveri lapselle! Jättikokoinen pehmoeläin erityisen lämpimiin ja isoihin halauksiin. Pehmopupusta, jonka korvaan on kirjailtu lapsen nimi, tulee lapselle erityisen rakas lelu, jonka kanssa koetaan seikkailuja ja luodaan lämpimiä muistoja.

Suloisen pehmeä pupu ystävällisine silmineen tarjoaa aina tarvittaessa turvaa ja lohtua, toisaalta taas on mukana hauskoissa leikeissä.

Valitsemalla Rofa Design -pehmopupun et vain anna lapsellesi ihanaa lelua, se on myös symboli huolenpidolle ja vastuulle. Valitsemalla pehmopupumme edesautat merien puhdistumista roskasta ja kamppailua kestävän maapallon puolesta. Pehmopupumme valmistetaan merestä peräisin olevasta kierrätysmuovista.

Ihanat pehmopupumme ovat GRS-sertifioituja. Tämä tarkoittaa sitä, että ne eivät ole vain suloisia pehmoeläimiä, vaan myös tärkeä osa kiertokulkua puhtaampien merien puolesta ja meriekosysteemimme ylläpitoa. GRS (Global Recycled Standard) on kansainvälinen standardi, joka myönnetään ympäristökriteereiden ja hyvien työolojen vaatimusten täyttämisestä.

Kun tavoitteena on huolenpito ja rakkaus sekä ympäristöä että lapsia kohtaan, pehmopupumme on itsestään selvä valinta. Jokaisen yksittäisen Rofa Design -pupun valmistamiseen menee 16 muovipulloa, pehmeän kankaan pohjamateriaalina oleva kierrätysmuovi vähentää siten roskaa ja sen myötä saastumista, mikä kaikki on tulevien sukupolvien hyväksi.

ERITELMÄ 

JÄNIS
Merkintämenetelmä: Brodeeraus  
Korkeus: 50 cm  
Materiaali: Kierrätetty polyesteri
Pesuohje: 30 astetta  

Nimi brodeerataan korvan läpi. Siksi brodeeraus näkyy myös korvan takapuolella.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Ladatut värikuvat muunnetaan automaattisesti mustavalkoisiksi, mikäli tuotekuvassa oleva kuva on mustavalkoinen.

 

Tunnus:0311-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi