Cropped Image

Olkalaukku pink - Pristine​

€68
Täytä seuraavat tiedot:

* merkitse pakolliset kentät

Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (101 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Yhdistä toimivuus ja tyyli yksilöllisellä kaiverruksella varustetulla ainutlaatuisella olkalaukullamme! Laukku on täydellinen kumppani arkeen tai katseenvangitsija juhlissa! Hienostunut laukku, joka on käytännöllinen, mutta herättää myös huomiota.

Tässä laukussa on fiksu rakenne, sillä sisällä on erilaisia lokeroita, joiden avulla pidät tavarasi helposti järjestyksessä. Tämä tekee laukusta miellyttävän ja tehokkaan kannettavaksi mukana koko päivän. Tyylikäs vaaleanpunainen väri ja hienot kultaiset yksityiskohdat tekevät käsilaukusta todellisen unelmalaukun!

Laatta yksilöllisellä kaiverruksella tekee olkalaukusta vielä ainutlaatuisemman ja persoonallisemman. Tästä omalla nimelläsi koristellusta laukusta tulee itsestäänselvä valinta arkeen!

ERITELMÄ 

OLKALAUKULLAMME 
Merkintämenetelmä: Kaiverrus
Pituus: 30 cm
Korkeus: 17 cm
Leveys: 8 cm
Pintamateriaali: Vegaaninen nahka
Vuori: Polyesteri
Hoito-ohje: Pyyhitään kostealla liinalla

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0421-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi