Koulun aloitus


Valmistaudu koulun alkamista varten nimikoidulla koulurepulla ja tarvikkeilla – osta 3 maksa vain 2!

Valmiina kouluun – osta 3 maksa 2!

Valmistaudu koulun alkamista varten käytännöllisillä ja innostavilla koulutarvikkeilla, jotka kutsuvat lapsen kouluvuoteen täynnä uutta osaamista ja innostusta. Koulun aloitus -kampanjastamme löydät suositut koulureppumme, vesipullomme ja eväsrasiamme sekä paljon jännittäviä tarvikkeita. Sekoita ja yhdistele lapsen suosikkeja – osta 3 maksa vain 2!

Rofa Designilla tähdätään aina laatuun ja toimivuuteen, eivätkä tuotteet koulun alkamiseen ole poikkeus. Kaikki tuotteet ovat sekä kestäviä että käyttäjäystävällisiä, jotta koulun aloitus sujuisi mahdollisimman sujuvasti. Koulureppumme ja tarvikkeemme toimitetaan nimikoinnilla, joka tietenkin sisältyy hintaan. On helppo tietää, kenelle tavarat kuuluvat, kun lapsen nimi on painettu tai kirjailtu tuotteisiin. Meidän nimikoidut tuotteemme koulun aloitukseen ovat myös täydellisiä lahjoja niin pienille kuin isoillekin lapsille.

Pakkaa laukku koulun aloitusta varten

Koulurepuissamme yhdistyvät mukavuus ja toimivuus. Niissä on pehmustettujen olkahihnojen ja säädettävien solkien ansiosta ihanteellista kantaa kotiin kaikkea koulukirjoista, muistiinpanolehtiöistä ja kynäkoteloista kouluretken vesipulloihin ja eväsrasioihin. Koululaukusta voidaan tehdä vielä yksilöllisempi kirjailemalla siihen lapsen nimi tai koristelemalla se merkeillä, joihin lapsi itse valitsee kirjaimia tai muita kuvioita. Valitse useista eri malleista ja väreistä, ja panosta lapsen tarpeisiin ja tyyliin parhaiten sopivaan koululaukkuun.

Koulun aloitus -kampanjaan kuuluu myös tarkoin valikoitu valikoima kynäkoteloita, jumppapusseja ja hienoja avaimenperiä. Ne sopivat luonnollisesti yhteen koulureppujemme kanssa, jotta lapsi helposti löytäisi ”osta 3 maksa 2” -suosikkinsa.

Täydelliset tarvikkeet kouluretkelle

Olemme erittäin ylpeitä ympäristöystävällisistä vaihtoehdoista koulun aloitus -kampanjassamme. Siitä löydät vesipulloja ja eväsrasioita, jotka on valmistettu myrkyttömästä ja allergiaystävällisestä silikonista. Pitkäaikaisessakin käytössä tuotteet säilyttävät muotonsa, minkä ansiosta niiden käyttöikä on muita materiaaleja pitempi. Ne ovat myös helppoja puhdistaa ja hyvin hellävaraisia lapsen herkkää ihoa vasten.

Vesipullot, välipala- ja eväsrasiat ovat mainioita ottaa mukaan, kun koulusta lähdetään retkelle. Pehmeän silikoonimateriaalin ansiosta myös pienimpien lasten on helppo avata ja sulkea eväsrasioiden kannet. Suosittuja ovat myös kokoontaitettavat vesipullomme, joissa on donitsi- tai jalkapallokuvio. Ne vievät minimaalisesti tilaa, kun kouluretki lähenee loppuaan, ja näin mahdollisille matkan varrella löytyneille aarteille jää enemmän tilaa. Kaikkiin vesipulloihin kuuluvaan nauhaan painetaan lapsen nimi. Näin sekä opettajat että vapaa-ajan ohjaajat pysyvät helposti selvillä siitä, kenelle vesipullo kuuluu.

Sekoita ja yhdistele lapsen suosikkeja koulun aloitukseen

Tutustu laadukkaiden koulun aloitus -tuotteiden valikoimaamme ja valmista lapsesi tulevaan kouluvuoteen tyylillä ja itseluottamuksella. Sekoita ja yhdistele suosikkeja nyt, kun voit ostaa 3 koulun aloitus -tuotetta, mutta maksat vain 2.

Huomaa myös esikoulun aloitus -kampanjamme, jossa tarjoamme yksilöllisiä lastenreppuja ja räätälöityjä tarvikkeita pienimmille lapsille. Voit tietenkin valita vapaasti eri kampanjoiden välillä, mikä sopii täydellisesti, jos sinulla on eri-ikäisiä lapsia.

 

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi