Cropped Image

Kuvallinen avaimenperä, naiselle – Pristine

€27
Väri

Lataa tiedostoja:
Kuva: *
Rajaa
Peruuta

* merkitse pakolliset kentät

Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (859 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Kuvallinen avaimenperä on täydellinen lahja naiselle, jolla on jo kaikkea. Valitse avaimenperään painettavaksi suosikkikuvasi, vaikkapa rakkaasta lemmikistä tai perheestä. Avaimenperä toimitetaan hienossa lahjapussissa, mikä tekee lahjasta entistäkin ikimuistoisemman.

Tyylikäs kuvallinen avaimenperä on täydellinen lisä avaimiin tai yhteensopivaan käsilaukkuun kiinnitettäväksi. Avaimenperässä oleva neppari on tyylillinen lisä, mutta auttaa myös suojaamaan kuvaa liialliselta kulumiselta. Vegaaninen nahka metallilevyyn yhdistettynä antaa avaimenperälle vankan ja ylellisen ulkonäön.

Valitse mielivärisi, joko vaaleanpunainen, nougat tai musta. Kuvallinen avaimenperä sopii täydellisesti yhteen Pristine-mallistomme tuotteiden kanssa.

ERITELMÄ 

AVAIMENPERÄ 
Merkintämenetelmä: Painatus
Pituus: 13 cm
Leveys: 3,5 cm
Materiaali: Vegaaninen nahka
Hoito-ohje: Pyyhi kostealla liinalla 
Pakkaus: Satiinipussi

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0447-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi