Officeset - Carbon

€59
Tuotteiden arvo €126
Täytä seuraavat tiedot:
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Anna miehelle yksilöllinen ja kätevä lahja, jolle hänellä on paljon käyttöä. Setti sisältää tilavan läppärirepun nimellä, joka sopii täydellisesti kantamaan sisällään kaikki arjen tärkeät tavarat.

Tyylikäs termosmuki nimellä pitää hänen juomansa lämpimänä pitkien päivien aikana. Näistä yksilöllisistä tarvikkeista tulee itsestäänselvä osa miehen päivittäisiä askareita. Jotta lahjan antaminen olisi erityisen ikimuistoista, sekä reppu että termosmuki toimitetaan tyylikkäässä lahjalaatikossa. Yksilöllinen lahja, joka on yhdistelmä tyyliä, toimivuutta ja huolenpitoa – täydellinen lahja miehelle.

Koko setti toimitetaan huolella tyylikkäässä lahjapakkauksessa, joka tekee lahjan antamisesta ja saamisesta vielä paremman kokemuksen. Yksilöllinen lahja, joka on yhdistelmä tyyliä, käytännöllisyyttä ja huolenpitoa – ihanteellinen lahja miehelle.

ERITELMÄ 

BACKPACK
Merkintämenetelmä: Painatus
Korkeus: 48 cm
Leveys: 32 cm
Syvyys: 20 cm
Tilavuus: 20 litraa
Materiaali: 70% nailon 30% PUR*
Hoito-ohjeet: Pyyhitään kostealla liinalla

*Polyuretaanin (PUR) monet erilaiset ominaisuudet tekevät materiaalista yleisen jokapäiväisessä elämässämme, ja sitä käytetään mm. monissa tekstiileissä

TRAVEL MUG
Merkintämenetelmä: Kaiverrus  
Korkeus: 16,5 cm 
Halkaisija Ø: 7 cm 
Tilavuus: 50 cl
Materiaali: Ruostumaton teräs / muovi  
Hoito-ohje: Käsinpesu

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:FM-1461

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi