Cropped Image

Silkkinen hiuspanta

€20
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (573 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Hemmottele hiuksiasi ylellisellä silkkisellä hiuspannallamme. Ylellisestä silkkikankaasta valmistettu hiuspanta suojaa hiuksiasi tarpeettomalta hankaukselta, mikä vähentää kulumista ja auttaa hiuksia säilyttämään luonnollisen vahvuutensa ja joustavuutensa.

Sen lisäksi, että silkki on pehmeää hiuksia vasten, se imee huomattavasti vähemmän kosteutta muihin materiaaleihin, kuten esim. polyesteriin, verrattuna. Näin hiuksesi säilyttävät kosteustasapainonsa, rakenteensa ja kiiltonsa, niistä tulee kauniit ja hyvinvoivat ja niiden rasvoittumis- ja takkuuntumisriski minimoituu.

Sen lisäksi, että silkkinen hiuspantamme on toimiva, se on myös tyylikäs hiuskoriste, joka viimeistelee asusi täydellisesti. Tämä silkkinen hiuspanta on täydellinen valinta, halusitpa sitten saada hiuksesi pois kasvoilta päivittäistä kauneudenhoitorutiiniasi varten tai lisätä tyylikkään silauksen iltalookiisi.

Anna hiuksillesi niiden ansaitsemaa rakkautta ja huolenpitoa silkkisellä hiuspannallamme ja koe ero itse!

ERITELMÄ 

TYYNYLIINA 
Koko: One size
Materiaali: 100 % puuvilla satin, 25 mommea

Pesuohje: Silkki on puhdas luonnonmateriaali, joka sisältää luonnollisia rasvoja. Se pysyy pitkään raikkaana, ja perussääntö on siksi pestä niin harvoin kuin mahdollista, sen sijaan ripusta se tuulehtiimaan. Kun peset, suosittelemme noudattamaan alla olevia pesuohjeita pidemmän käyttöiän varmistamiseksi: Käsinpesu haaleassa vedessä tai hienopesu 30 astetta pesukoneessa lyhyellä linkouksella. Käytä mielellään pesupussia ylimääräisenä suojana silkillesi. Pese erikseen tai samanväristen vaatteiden kanssa. Käytä Marseille-saippuaa tai entsyymitöntä hienopesuainetta (hienopesuaineita löydät useimmista ruokakaupoista). Älä käytä huuhteluainetta. Pesun jälkeen anna silkki kuivua roikkuen, älä koskaan kuivata kuivausrummussa.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:4562-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi